Vier vacatures van één dag bij VVOB via 'Work for Change' van Zuiddag

29/09/2015

Op donderdag 22 oktober 2015 is het reeds de tiende keer Zuiddag. Jongeren uit heel Vlaanderen en Brussel 'spijbelen' één schooldag om te gaan werken. Hun vergoeding gaat naar een jongerenproject in Nicaragua. Ook VVOB heeft enkele vacatures op haar hoofdkantoor in Brussel.

Zuiddag

Zuiddag is een organisatie voor en door jongeren. Ze stimuleert jongeren wereldwijd om samen te werken aan een duurzame en rechtvaardige maatschappij. Zuiddag is vooral gekend van de jaarlijkse campagne 'Work for Change', waarbij meer dan twaalfduizend Vlaamse en Brusselse scholieren tussen 15 en 20 jaar één dag niet naar school gaan en in de kleren van een beroepskracht kruipen. Hun verdiende loon van 40 tot 50 euro staan ze af aan een jongerenproject in het Zuiden. Voor en achter de schermen van Zuiddag krijgen jongeren de kans om competenties te ontwikkelen in functie van een actief engagement, nu en later.

'Work for Change' @ VVOB

VVOB neemt dit jaar voor een tweede keer deel aan 'Work for Change'. We gooien de deuren van ons hoofdkantoor open voor een viertal scholieren. We zoeken twee reporters voor ons programma Scholenbanden en twee webmasters voor onze communicatiedienst. De volledige jobomschrijving vind je in de 'Zuiddag Jobbank 2015'. Je kan er meteen solliciteren of doorklikken naar wat andere organisaties en bedrijven voor jou in petto hebben.