Saved by the bell – maandag 5 oktober 2015

10/09/2015

Saved by the Bell

Leerlingen en leerkrachten zijn wel eens opgelucht als ze ’s avonds de schoolbel horen. Maar miljoenen kinderen en jongeren op aarde horen dit zelden of nooit. Daarom roepen we alle scholen op om op de de Internationale dag van de Leerkracht, maandag 5 oktober '15, de schoolbel eens extra te luiden. Zo laten we de wereld horen dat elk kind, elke jongere recht heeft op goed onderwijs.

Doe mee met je partnerschool! 

Scholen met een scholenband kunnen samen met hun partnerschool een belmoment voor Saved by the bell organiseren. Kinderen, leerlingen en leerkrachten laten tegelijkertijd de schoolbel rinkelen in Noord en Zuid. Met de huidige communicatietechnologie kunnen de partners elkaar horen en/of zien tijdens het belmoment.

Hoe doe je dit?

Lees de infofiche en kom te weten hoe je dit moment kan organiseren. Alles wordt je stap voor stap uitgelegd. De fiches zijn beschikbaar in 4 talen (Nederlands, Engels, Frans en Spaans). 

Kom meer te weten over Saved by the Bell

Neem nog eens een kijkje op de website van Saved by the Bell. Je vindt er educatief materiaal om mee aan de slag te gaan in je klas en het Saved by the Bell-lied. Je kan je ook inschrijven en krijgt nog heel wat tips om van deze dag een werelddag te maken!

 

  
Saved by the bell – maandag 5 oktober 2015
Saved by the bell – maandag 5 oktober 2015